25 rezultatų ieškant "nusausinti"

Upėtakis su česnakais

Žuvies gabaliukus nuplauti, nusausinti. Citriną nuplikyti, nusausinti ir nutarkuoti maždaug du šaukštelius žievelių. Iš pusės citrinos išspausti sultis ir jomis apšlakstyti žuvį. Žalumynus nuplauti ir sukapoti. Česnakus nulupti ir išspausti. Citrinos žieveles, žalumynus, česnakus..

Recepto vertinimas: 0

Ungurys su daržovėmis

Žuvį nuplauti, nusausinti, apšlakstyti citrinos sultimis, pasūdyti ir kelioms minutėms palikti šaltai. Morką, salierą, porus bei cukiniją nulupti, nuplauti, nusausinti ir supjaustyti šiaudeliais. Sviestą su cukrumi išlydyti puode ir sudėjus daržoves patroškinti. Sudeti žuvies gabali..

Recepto vertinimas: 0

Dorados su pomidorais

Bulves supjaustyti. Dėti į kepimo popieriumi ištiestą skardą, apšlakstyti aliejumi, apibarstyti kmynais, druska. Kepti 200°C orkaiteje 10 min. Doradas išvalyti, nuplauti ir nusausinti. Citriną nuplikyti karštu vandeniu, nutarkuoti žievelę, ją išmaišyti su druska. Citriną supjaustyti..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos strimėlės

Keptuvėje įkaitinti aliejų. Žuvis nuplauti, nusausinti, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Pavolioti miltuose ir kepti, kol apskrus. Raudonėlius nuplauti ir nusausinti. Nuskabyti lapelius. Paprikas perpjauti išilgai, išvalyti sėklas, nuplauti ir supjaustyti žiedais. Svogūnus ir česnaką sup..

Recepto vertinimas: 3

Kiniškai paruošta kalakutiena

Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti nedideliais plonais gabaliukais, sudėti į dubenėlį, užpilti sojų padažu, degtine, pabarstyti druska, cukrumi, pipirais, sumaišyti ir palikti 30 min. Tada paruošiame daržoves ir grybus. Morkas nuskusti ir supjaustyti šiaudeliais. Voveraites nuvalyt..

Recepto vertinimas: 2

Troškinta kalakutiena

Kalakutieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti kubeliais ir apibarstyti druska bei pipirais. Svogūnus nulupti, nuplauti ir supjaustyti skiltelėmis. Pomidorus nuplauti, nuplikyti, nulupti ir smulkiai supjaustyti. Paprikas nuplauti, nusausinti ir, išėmus sėklas, supjaustyti kubeliais. Česnakus ..

Recepto vertinimas: 4

Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao

Gerai sumaišyti prieskonius, tada pridėti vieną šaukštą aliejaus ir dar kartą sumaišyti. Išmaišyti padažą, kuris bus naudojamas vėliau. Išgliaudyti graikinius riešutus ir apvirti karštame vandenyje (1 minutę), nusausinti. Užkaitinti pusę litro vandens, įberti šaukštą druskos ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvų pyragas

Salotas nuplauti ir supjaustyti. Pomidorą,agurką supjaustyti plonomis juostelėmis. Kiaušinius taip pat pasmulkinti. Viską sudeti į salotinę, sudėti tuną šiek tiek pagardinti prieskoniais ir užpilti šlakelį aliejaus ir išmaišyti...

Recepto vertinimas: 1

Prismaigstytas šernienos kepsnys

Vandenį marinatui pavirinti su druska, česnaku, pipirais ir kadagio uogomis, ataušinti, pridėti acto ir krienų. Pagamintą marinatą sudėti mėsą ir 2-4 dienas laikyti šaltoje vietoje. Retkarčiais pavartyti. Išimtą iš marinato mėsą nusausinti, keliose vietose įpjauti išilgai raumen..

Recepto vertinimas: 4

Troškinta marinuota jautiena

Nuo mėsos nugramdyti plėves. Vandenyje pavirinti prieskonius, įpilti acto, vyno, įdėti citrinos gabalėlių ir ataušinti. Mėsą sudėti į pagamintą marinatą ir dažnai vartant laikyti šaldytuve 1--4 dienas (priklausomai nuo gabalo dydžio ir gyvulio amžiaus). Paskui išimti iš marinato..

Recepto vertinimas: 3

Nugarinės kepsnys su gelsve.

Mėsą pasūdyti, įtrinti pipirais. Svogūną supjaustyti kubeliais. Ankštinius pipirus perpjauti, išimti sėklas, supjaustyti šiaudeliais. Gelsvės lapus nuplauti, nusausinti, sukapoti kuo smulkiau. Svogūnus ir ankštinius pipirus pakepinti įkaitintame aliejuje. Orkaitę įkaitinti iki 220 ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena su pievagrybiais

Mėsą nuplauti, nusausinti ir išimti kaulą. Supjaustyti mažais gabalėliais, pasūdyti ir pavolioti miltuose. Svogūnus ir česnaką sukapoti. Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti mėsą, sudėti svogūnus, česnaką, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų. Kol mėsa troškinasi sup..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos ir pupelių troškinys

Vištą įtrinti druska, pipirais, supjaustyti į 10 dalių. Pašildyti augalinį aliejų ir jame kepti vištos gabaliukus iš visų pusių, kol paruduos. Svogūną nulupti, perpjauti į 4 dalis, plonai supjaustyti. Įberti į keptuvę, kur kepama višta. Įdėti pomidorų padažo, uždengti ir tr..

Recepto vertinimas: 4

Spagečiai su raudonėliu ir ančiuviais

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 3 minutes, kol gražiai pagels. Česnako skilteles išimkite. Į keptuvę sudėkite ančiuvius ir pakepinkite juos 5 minutes, šakute trindami juos keptuvėje, kol jie išsileis aliejuje. Sudėkit..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių traškučiai su tunų pagardais

Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti labai plonomis riekelėmis, kurias bent pusvalandį (o galima ir visą naktį) pamirkyti šaltame vandenyje. Vandenį reikėtų vis keisti, kad bulvės prarastų krakmolą ir skrudinant taptų traškios. Išimtas iš vandens bulves nuvarvinti, nusausint..

Recepto vertinimas: 0

Geldutės su imbierais

Geldučių kiautus atidaryti plona mentele, minkštimą atskirti nuo viršutinio ir nuo apatinio kiautų. Nuo išimtų geldučių pašalinti pilką kraštelį ir (pagal skonį) oranžinės spalvos sluoksnį. Taip paruoštą minkštimą perskalauti šaltu vandeniu, nusausinti ir perpjauti per pusę..

Recepto vertinimas: 0

Šviežios bulvės su sezamu

Bulves nuplauti, nusausinti ir perpjauti pusiau. Nupjautąja puse padažyti į sezamo sėklas. Sudėti jas į sviestiniu popieriumi išklotą skardą ir aptepti aliejumi. Kepti orkaitėje apie 15-20 min. Patiekti su padažu, sumaišytu iš varškės ir prieskonių. ..

Recepto vertinimas: 2

Krabų kepsnys

Krabus nuplauti po tekančiu šiltu vandeniu, sumaišyti su smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru. Laikyti vieną valandą. Iš miltų pieno ir kiaušinių paruošti skystą tešlą ir taip pat palaikyti valandą. Svogūnus smulkiai supjaustyti, ..

Recepto vertinimas: 0

Arbatos kremas su razinomis

Razinas nuplauti, nusausinti ir pamerkite 2 val. į romą. Arbatžoles užplikyti verdančiu vandeniu ir palikti 5 min., kad pritrauktų. Perkošus ant arbatos išspausti citrinos sultis, suberti citrinos žieveles. Atvėsinti. Arbatoje išbrinkinti želatiną, pakaitinti įstačius į karšto van..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų pyragas su marcipanais

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles ir iš nedidelio kiekio šilto pieno bei šaukštelio cukraus padaryti įmaišalą. Dubenėlį uždengti ir apie 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Sviestą arba margariną ištirp..

Recepto vertinimas: 5

KEPTAS KARPIS

Karpi nuplauti po tekanciu vandeniu, nusausinti ir skersai supjaustyti porcijomis, paslakstyti citrinu sultimis, pabarstyti druska ir pipirais, tuomet palikti pastoveti. Tuomet nusausinti ir isvolioti - is pradziu miltuose, po to plaktame kiausinyje, o galiausiai - dziuvesiu trupiniuose. Lydyta svie..

Recepto vertinimas: 0

RAUDONOJO VYNO PUNŠAS

Puode sumaisyti raudonaji vyna ir roma. Citrina nuplauti po karstu vandeniu, tuomet nusausinti. Plonai nulupti jos zievele, po to isspausti sultis. Citrinos skiltis kartu su isspaustu apelsinu sultimis, gvazdikeliais, cinamono lazdele ir cukrumi sudeti i puoda. Punsa pasildyti beveik iki virimo (bet..

Recepto vertinimas: 3

POPIERIUJE KEPTA ŽUVIS

Geriausiai tiktu riebesnes zuvys (karpis, karsis). Zuvi nuskusti, isskrosti, perpjauti isilgai, nuplauti ir nusausinti. Pipirus, druska, alieju ir lydyta sviesta sumaisyti ir misiniu aptepti zuvi is abieju pusiu, didesne riebalu misinio dali panaudoti istepant vidine zuvies ertme. Balta svaru popier..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys su paprikomis ir migdolais

Paprikas supjaustyti juostelemis. Pomidorus apipilti verdanciu vandeniu, nulupti ir supjaustyti skiltelemis. Ikaitinti alieju, sudeti paprikas, pomidorus ir troskinti 10 min. Razinas isplauti, nusausinti ir sudeti i troskintas darzoves, suberti migdolus. Troskini paskaninti druska, cukrumi, pipirais..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškos salotos su vištiena

Konservuotus kukurūzus ir ananasus nusausinti. Ananasus supjaustyti kubeliais. Vištieną supjaustyti smulkiais gabalėliais. Supjaustytus ananasus ir vištieną, kukurūzus ir riešutus sudėti į indą ir sumaišyti su majonezu. Skanaus (Jame)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: nusausinti