25 rezultatų ieškant "nusausinti"

Krevečių kokteilis

Krevetes atšildyti. Ananasą nulupti, perpjauti, išpjauti kietą vidurį. Dalis supjaustyti nedideliais gabaliukais. Grietinę išmaišyti su majonezu, medumi ir petražolėmis. Pagardinti citrinos sultimis, tabasko padažu, druska, pipirais. Krevetes nuplauti, n..

Recepto vertinimas: 0

Skumbrė su salieru

Žuvis nuplauti ir nusausinti. Iš vidaus ir iš išorės įtrinti druska, pipirais ir apšlakstyti citrinos sultimis. Nuskustas morkas ir salierą supjaustyti juostelėmis, porą – griežinėliais, žalumynus ir česnaką susmulkinti. Kepimo popierių patepti ali..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakis su česnakais

Žuvies gabaliukus nuplauti, nusausinti. Citriną nuplikyti, nusausinti ir nutarkuoti maždaug du šaukštelius žievelių. Iš pusės citrinos išspausti sultis ir jomis apšlakstyti žuvį. Žalumynus nuplauti ir sukapoti. Česnakus nulupti ir išspausti. Citrinos žieveles, žalumynus, česnakus..

Recepto vertinimas: 0

Ungurys su daržovėmis

Žuvį nuplauti, nusausinti, apšlakstyti citrinos sultimis, pasūdyti ir kelioms minutėms palikti šaltai. Morką, salierą, porus bei cukiniją nulupti, nuplauti, nusausinti ir supjaustyti šiaudeliais. Sviestą su cukrumi išlydyti puode ir sudėjus daržoves patroškinti. Sudeti žuvies gabali..

Recepto vertinimas: 0

Doradų apkepėlė

Pomidorus nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Raudonėlį nuplauti ir išskirstyti šakelėmis. Kepimo indą ištrinti šaukštu sviesto. Žuvies filė nuplauti ir nusausinti. Apšlakstyti citrinų sultimis, įtrinti druska, pabarstyti pipirais. Sūrį supjaustyti riekelėmis. Šaukštą svies..

Recepto vertinimas: 0

Folijoje keptos kefalės

Apelsinus nuplauti, nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Krapus nuplauti, nuskabyti šakeles. Žuvis išdarinėti, nuplauti, gerai nusausinti. Pasūdyti, pabarstyti pipirais. Iš folijos išpjauti keturis gabalus. Kiekvieną žuvį dėti ant folijos, apšlakstyti apelsinų sulti..

Recepto vertinimas: 3

Marinuotos strimėlės

Keptuvėje įkaitinti aliejų. Žuvis nuplauti, nusausinti, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Pavolioti miltuose ir kepti, kol apskrus. Raudonėlius nuplauti ir nusausinti. Nuskabyti lapelius. Paprikas perpjauti išilgai, išvalyti sėklas, nuplauti ir supjaustyti žiedais. Svogūnus ir česnaką sup..

Recepto vertinimas: 3

Kiniškai paruošta kalakutiena

Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti nedideliais plonais gabaliukais, sudėti į dubenėlį, užpilti sojų padažu, degtine, pabarstyti druska, cukrumi, pipirais, sumaišyti ir palikti 30 min. Tada paruošiame daržoves ir grybus. Morkas nuskusti ir supjaustyti šiaudeliais. Voveraites nuvalyt..

Recepto vertinimas: 2

Troškinta kalakutiena

Kalakutieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti kubeliais ir apibarstyti druska bei pipirais. Svogūnus nulupti, nuplauti ir supjaustyti skiltelėmis. Pomidorus nuplauti, nuplikyti, nulupti ir smulkiai supjaustyti. Paprikas nuplauti, nusausinti ir, išėmus sėklas, supjaustyti kubeliais. Česnakus ..

Recepto vertinimas: 4

Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao

Gerai sumaišyti prieskonius, tada pridėti vieną šaukštą aliejaus ir dar kartą sumaišyti. Išmaišyti padažą, kuris bus naudojamas vėliau. Išgliaudyti graikinius riešutus ir apvirti karštame vandenyje (1 minutę), nusausinti. Užkaitinti pusę litro vandens, įberti šaukštą druskos ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blyneliai

Bulves, kaliaropes ir svogūną sutarkuoti. Nusunkti skystį. Įmaišyti citrinos sunką ir prieskonius. Išplakti kiaušinius, suberti persijotus miltus ir viską sumaišyti. Jei per skysta, galima įpilti šaukštą džiūvėsėlių. Aliejų gerai įkaitinti keptuvėje ir šaukštu dėti mažus t..

Recepto vertinimas: 5

Nicos salotos su tunu ir ančiuviais

Tuną perdėkite į sietelį ir nuvarvinkite, sudėkite į lėkštę ir sutrinkite jį šakute. Virtas bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Pomidorus nuplaukite, pašalinkite kotelio pagrindus ir kiekvieną supjaustykite į aštuonias dal..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų tortas

Trynius ištrinti su cukrumi, supilti citrinos sultis. Baltymus standžiai išplakti, supilti į trynius ir, lengvai maišant, berti miltus. Iš vientisos tešlos masės mažoje tortinėje iškepti 2 vienodus blynus. Anksčiau pamirkytas slyvas nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Iš pieno, ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sklindžiai

160g pakepintų pievagrybių, 90g pakepintų svogūnų, 60g pakepintų morkų sumalkite, išmaišykite su 55g kvietinių miltų, 40g kiaušinių, 4g druskos, 0,5g maltų juodųjų pipirų. 20g saulėgrąžų aliejuje kepti nedidelius delno dydžio apvalius sklindžius, sausinimo popieriumi nusausin..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su raudonėliu ir ančiuviais

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 3 minutes, kol gražiai pagels. Česnako skilteles išimkite. Į keptuvę sudėkite ančiuvius ir pakepinkite juos 5 minutes, šakute trindami juos keptuvėje, kol jie išsileis aliejuje. Sudėkit..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su svogūnais ir tunu

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite svogūnus ir kepinkite apie 5 minutes, kol suminkštės. Supilkite vandenį ir įdėkite kubelį sultinio. Maišydami kaitinkite apie 5 minutes, kol svogūnai pasidarys permatomi ir labai švelnūs. Sudėkite tuną ir ger..

Recepto vertinimas: 4

Lašišų sušis su raugintais kopūstais

Svogūnus nulupti, supjaustyti plonomis juostelėmis. Sviestą ištirpdyti puode, suberti svogūnus ir patroškinti, kol taps skaidrūs. Sudėti kopūstus, supilti vyną. Užvirti, supilti obuolių sultis, suberti kopūstų prieskonius. Paskaninti medumi, druska, užpilti vandens, kad apsemtų kop..

Recepto vertinimas: 1

Bulvių traškučiai su tunų pagardais

Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti labai plonomis riekelėmis, kurias bent pusvalandį (o galima ir visą naktį) pamirkyti šaltame vandenyje. Vandenį reikėtų vis keisti, kad bulvės prarastų krakmolą ir skrudinant taptų traškios. Išimtas iš vandens bulves nuvarvinti, nusausint..

Recepto vertinimas: 0

Geldutės su imbierais

Geldučių kiautus atidaryti plona mentele, minkštimą atskirti nuo viršutinio ir nuo apatinio kiautų. Nuo išimtų geldučių pašalinti pilką kraštelį ir (pagal skonį) oranžinės spalvos sluoksnį. Taip paruoštą minkštimą perskalauti šaltu vandeniu, nusausinti ir perpjauti per pusę..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų pyragas

Slyvas nuplauti, nusausinti ir išimti kauliukus. Sviestą kartu su cukrumi bei vaniliniu cukrumi išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei migdolais ir suberti į masę. 24 cm skersmens apvalią pyrago formą ištepti marga..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos šašlykas (Lauros) (foto)

Nuplauti vištienos ketvirčius, juos nusausinti ir sudėti į dubenį. Sumaišyti prieskonius su kefyru (ar jogurtu) ir išspausti česnako skilteles. Paruošta mase ištrinti vištieną, uždengti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą marinuotis bent 10 valandų (kuo ilgiau marinuosite, tu..

Recepto vertinimas: 2

KEPTAS KARPIS

Karpi nuplauti po tekanciu vandeniu, nusausinti ir skersai supjaustyti porcijomis, paslakstyti citrinu sultimis, pabarstyti druska ir pipirais, tuomet palikti pastoveti. Tuomet nusausinti ir isvolioti - is pradziu miltuose, po to plaktame kiausinyje, o galiausiai - dziuvesiu trupiniuose. Lydyta svie..

Recepto vertinimas: 0

KIAUŠINIAI SU APELSINŲ PADAŽU

Minkstaja apelsinu dali susmulkinti. Obuolius nulupti, sutarkuoti burokine tarka. Suberti cukru, druska, imbiera, muskato riesuta, sudeti razinas, brukniu uogiene ir supilti acta. Viska sumaisyti ir ant lengvos ugnies 10-12 min. patroskinti.Marinate kiausinius laikyti 2-3 dienas.Uzpila ruosti taip: ..

Recepto vertinimas: 0

Sedulų džemas I

Prinokusias sedulas nuplauti, nusausinti ir pertrinti per tinkleli. Uzpilti cukrumi. Virti iki galo. I pertrinta mase galima ideti truputi sveiku vaisiu be kauliuku. Ispilstyti karsta, sandariai uzdengti ir laikyti po antklode, kol atves...

Recepto vertinimas: 0

Sedulų sirupas

Prinokusius vaisius nuplauti, nusausinti, sudeti i uogienems virti skirta dubeni ir maigyti medine mentele. Palikti para stoveti. Po to atskirti sultis, pripilti vandens, cukraus ir virti iki galo ant stiprios ugnies. Supilstyti karsta i sausus indelius ir tuoj pat sandariai uzdaryti...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: nusausinti