25 rezultatų ieškant "pagardinti"

Įdarytos austrės

Į kepimo indą suberti visą stambią druską ir kaitinti ją iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 min. Į austrių geldelių tarpus įlašinti citrinos sulčių ir kai pradės atsidarinėti, jas peiliu atidaryti. Svieste pakepinti visas daržoves..

Recepto vertinimas: 4

Kefalės su burokėliais

Šaukšte sviesto patroškinti svogūną. Supilti sultinį, grietinėlę ir ištrinti. Užvirinti, pagardinti pipirais, druska. Kitame puode išleisti šaukštą sviesto ir sudėti supjaustytą burokėlį. Troškinti maišant, kol suminkštės. Žuvis supjaustyti gabaliukais. Pašlakstyti citrinos ..

Recepto vertinimas: 0

Austrių apkepėlė

Austres atverti, išimti minkštimą ir sudėti į puodą su vandeniu. Įdėti laurų lapelį, pipirų ir užvirinti. Nukėlus nuo ugnies palikti 5–7 min. Apvirtas austres perdėti į keraminį kepimo indą, pabarstyti citrininiais prieskoniais, pagardinti druska ir supilti grietinėlę. Apkepėl..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška ryžių košė

Į verdantį pasūdytą vandenį pilkite cukrų, ryžius ir maišant pavirkite 20 minučių. Tada supilkite pieną, išmaišykite ir statykite puodą į orkaitę 30-čiai minučių. Patiekiant galite pagardinti cinamonu, sviestu ar tarkuotomis citrinos žievelėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su šparagais

Jogurtą supiltiį dubenį, sumaišyti su majonezu ir garstyčiomis. Pagardinti pipirais,pasūdyti. Suberti supjaustytus svogūnų laiškus. Nulupti dešrą ir svoguną. Obuolį, pomidorą, dešrą, svogūną supjaustyi šiaudeliais, šparagus perpjautiį tris dalis ir subertiį dubenelį. Salot..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos salotos su daržovėmis

Paruošti užpilą : druską ištirpinti acte, įberti pipirų, supilti aliejų, ir pagardinti susmulkinto česnako skiltele. Sūrį, mėsą, dešrą ir agurkus supijaustyti mažais kubeliais. Pagardinti užpilu ir palikti 15 minučių. Papriką nuplauti, išimti sėklas ir supjaustyti šiaudeliais..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai su Savojos kopūstu

Savojos kopūsto lapus (viršutinius, kurie gražesni) reikia apvirti pasūdytame vandenyje dideliame puode. Atskirai išvirti ryžius. Paprikas ir cukiniją supjaustyti šiaudeliais, o svogūną - smulkiai. Daržoves apkepinti įkaitintame aliejuje, sumaišyti su ryžiais ir pagard..

Recepto vertinimas: 2

Balandėliai su bulvių įdaru

Kopūstų lapus apvirti. Išvirtas bulves sugrūsti, šoninę ir svogūną smulkiai supjaustyti, sudėti nusunktą morkų tarkį, pagardinti prieskoniais, pasūdyti. Viską gerai išmaišyti, dėti ant kopūsto lapo, formuoti balandėlius ir 25-30 minučių troškinti vandenyje, kuriame ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių kepsneliai

Daržoves sumalti arba sugrūsti grūstuve, pagardinti prieskoniais, įmušti kiaušinį viską permaišyti. Tada berti manų kruopas. Jeigu norima minkštesnių kepsnelių, tai berti pusę stiklinės. Kuo daugiau manų kruopų tuo kepsneliai tvirtesni ir kietesni (ir mažiau sveiki)...

Recepto vertinimas: 0

Kumpio suktinukai su sūriu

Pievagrybių griežinėlius pakepinti su sviestu ir išgriebti. Į karštus riebalus suberti miltus, pagardinti baltuoju vynu bei grietine ir kaitinti, kol padažas sutirštės. Nukelti nuo viryklės ir pagardinti prieskoniais. Sukrėsti pakepintus pievagrybius, įmušti kiaušinę, suberti sūrį...

Recepto vertinimas: 0

Sriuba su grybais ir daržovėmis

Kopūstų lapus atskirkite, šešis didesnius minutei užpilkite pasūdytu verdančiu vandeniu. Išgriebusi perliekite šaltu vandeniu. Kai atvės, perpjaukite išilgai. Morkas supjaustykite kubeliais. Mėsą supjaustykite ir sutrinkite elektriniu plakikliu. Suberkite 2/3 morkų, sūrį, įmu..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais

Pomidorus panardinti į verdantį vandenį, nulupti, supjaustyti į keturias dalis, išimti sėklas ir smulkiai sukapoti. Nuvalytas daržoves supjaustyti plonais šiaudeliais. Morkas ir salierus patroškinti su sviestu, sukrėsti pomidorus, supilti sultinį ir pavirti 5 minutes. Žuvies sultinį pa..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta morkų sriuba

Nuskustas morkas supjaustyti plonais griežinėliais ir 10 minučių virti vištienos sultinyje. Nuluptus svogūnus supjaustyti smulkiais kubeliais, patroškinti svieste, kol suminkštės. Iš sultinio graibštu išgriebti morkas. Nuovirą pagardinti krapų šakelėmis, lauro lapeliu, svogūnais ir..

Recepto vertinimas: 0

Šaltas užkandis su žuvimi

Nulupti žuvies odą, išimti kaulus, ašakas ir supjaustyti gabaliukais. Kietai virtus kiaušinius nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Pomidorus nuplauti ir supjaustyti skiltelėmis. Paruošti užpilą : į dubenėlį su citrinų sultimis nuolat maišant supilti vandenį ir aliejų, pagardinti..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos su vaniliniais ledais

Ledus reiktu suminkštinti, išimant juos iš šaldiklio į šaldytuvą. Apelsinus, obuolius ir bananus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Žinoma obuolių sėklalizdžius išpjauti. Vynuoges nuplauti, perpjauti pusiau, išimti kauliukus. Nupilti konservuotų ananasų ir mandarinų sunką. Ana..

Recepto vertinimas: 0

Sojų paštetas

Nuplautus pievagrybius supjaustyti ir apkepinti 4 šaukštuose aliejaus.Suberti sukapotus svogūnus ir kartu patroškinti.Petražolę bei salierus nuplauti, nulupti ir išvirti.Pievagrybius, daržoves ir sojas sumalti mėsmale, įmesti trynius, pagardinti, išmaišyti. Baigiant atsargiai išmaišyt..

Recepto vertinimas: 0

Žuvų pyragas

Salotas nuplauti ir supjaustyti. Pomidorą,agurką supjaustyti plonomis juostelėmis. Kiaušinius taip pat pasmulkinti. Viską sudeti į salotinę, sudėti tuną šiek tiek pagardinti prieskoniais ir užpilti šlakelį aliejaus ir išmaišyti...

Recepto vertinimas: 1

Gaidys su raudonuoju vynu

Gaidį supjaustyti j 6-8 dalis. Svogūnus ir česnaką nulupti ir supjaustyti kubeliais. Šoninę supjaustyti plonais griežinėliais, paspirginti keptuve ir perdėti į dubenėlį. Į riebalus, kurie liko keptuve, įpilti aliejaus, sudėti mėsą ir apkepti. Apibarstyti druska ir pipirais, išimti..

Recepto vertinimas: 0

Guliašias su grietine

Taukus pakaitinti prikaistuvyje storu dugnu. Mėsą supjaustyti dideliais gabalais ir greitai apkepinti nuolat maišant. Svogūnus nulupti ir stambiai supjaustyti, suberti į mėsos puodą ir pakepti 5 minutes, kol įgaus rusvą spalvą. Įberti pipirų, supilti sultinį, actą ir sumažinti ugnį...

Recepto vertinimas: 0

Šaltas aštrus padažas

Sviestą ištirpinti, pakepinti miltus, kol pagels. Įpilti sultinio, pavirinti 8 - 10 minučių, ataušinti. Į šaltą padažą įmaišyti kiaušinio trynį, aliejų, aštriai pagardinti. Padažas tinka prie paukštienos, triušienos, ožkienos. ..

Recepto vertinimas: 0

Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos

Paruostus subproduktus visus atskirai sudėti į verdantį pasūdytą vandenį su pipirais ir lauro lapais ir atskirai isvirti. Isvirtus ir atausintus subproduktus ir avienos riebalus supjaustyti kubeliais ir apkepti. Atskirai pakepinti svogūnus. Apkeptus subproduktus sumaisyti su pakepintais svog..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka su daržovėmis ir grietinėle (Viktorijos)

Lydekos filė supjaustyti nedideliais gabaliukais, pagardinti prieskoniais ir kepti orkaitėje apie 30 min. Po to, ant viršaus sudėti daržoves užpilti grietinėle, pagardinti prieskoniais ir kepti toliau. Kai daržoves iškepa galima patiekti ant stalo. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių - riešutų nugos tortas

Biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis. Lengviausiai padalinsite tvirtu siūlu: juo apjuoskite biskvitą ir, sukryžiavę siūlo galus, traukite į priešingas puses. Apatinę biskvito dalį aptepkite puse riešutų nugos ( receptą, kaip ją pagaminti, žiūrėkite skyrelyje " Viskas de..

Recepto vertinimas: 3

Pomodorų ir sardinių salotos

Pomidorus supjaustyti griezineliais, ispjauti vaiskoti. Griezinelius isdelioti leksteje taip, kad vienas griezinelis siek tiek dengtu kita. Pomodorus pasudyti ir pagardinti ka tik sumaltais pipirais, apslakstyti alyvu aliejumi. Nulupti svogunus, supjaustyti plonais ziedeliais ir, jei jie pernelyg ai..

Recepto vertinimas: 0

Krevečių salotos

Krevetes atsildyti, perpilti saltu vandeniu. Salotas ir salierus supjaustyti siauromis juostelemis, obuolius - kubeliais, morka siadelias. Visus produktus sudeti i dubeneli, suberti riesutus, pasudyti, pagardinti pipirais ir ismayti.Padazui majoneza sumaisyti su grietine ir kecupu. Ilasinti Tabasco..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: pagardinti