25 rezultatų ieškant "pyragas"

Močiutės pyragas

Sumaišyti “Malsena Ekstra” miltus, sviestą, cukrų, kiaušinį ir druską, išminkyti tešlą ir 30 minučių padėti į šaldytuvą. Iš pieno ir manų kruopų išvirti košę ir atšaldyti. Košę sumaišyti su suplaktais su cukrumi baltymais ir prieskoniais. Atšaldytą tešlą plonai iško..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių pyragas su medumi

Obuolius perpjauti į 4 dalis, išimti sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Į ištirpintą sviestą sudėti skystą medų, cukrų, kiaušinius, viską krupščiai išmaišyti. Supilti miltus su gesinta soda, užmaišyti tešlą. Suberti obuolius ir iškrėsti į išteptą sviestu formą..

Recepto vertinimas: 3

Editos kalėdinis pyragas

Mieles , cukrų ištirpdyt šiltame piene, bet ne karštame, įdėti porą šaukštų miltų ir palaukiame kol iškils. Tada supilame puse ištirpinto margarino ar sviesto, kitą dalį paliekame tešlos kočiojimui. Dedame po truputį miltus ir atsargiai maišome, išminkome tešlą ir l..

Recepto vertinimas: 4

Įdarytas maltos mėsos kepsnys

Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas taukuose, pyragas išmirkomas. Mėsa, svogūnas ir pyragas sumalami, į masę įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, pasūdoma ir gerai išsukama. Ant lentelės paberiama džiūvėsėlių, dedama mėsa, suformuojamas pailgas plokščias gabalas, į jo ..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas pyragas

Miltus, manus, cukrų ir nugesintą sodą sumaišome. Obuolius sutarkuojame ir sumaišome su cinamonu. Skardą patepame aliejumi ir sluoksniuojame. Pirmas sluoksnis mišinio, tada obuoliai ir vėl iš naujo. Paskutinis sluoksnis turi būti obuolių. Kepti apie 30 - 40 minučių. Dau..

Recepto vertinimas: 4

Veganiškas obuolių pyragas

Obuoliai nulupami, supjaustomi kūbeliais, užpilami cukrumi, pakaitinami ant vidutinės ugnies keletą minučių, laikomi pusė paros kambario temperatūroje, kad iš obuolių išsiskirtų sultys. Po to gerai išmaišyti, kad ištirptų likęs cukrus. Supilti aliejų, suberti citr. rūgštį, sod..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas 3

Kepimo skardą išbarstyti džiuvesėliais. Į ją supjausstyti grežinėliais ar skiltelėmis luptus obuolius, viską lengvai apibarstyti cinamono milteliais. Į tešlos mikserį imušti kiaušinius, sudėti cukrų ir gerai išsukti, kad putotų.Įberti vanilinį cukrų.Su citrina užgesinti nepil..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir salierų kukuliai

Bulvės išverdamos neluptos. Ataušusios nulupamos ir sumalamos mėsmale. Salierai nuvalomi, nulupami, supjaustomi kubiukais, 5 min. verdami pasūdytame vandenyje, paskui nusunkiami. Pyragas supjaustomas juostelėmis ir pakepinamas svieste. Bulvės, pakepintas pyragas, salierai, kiaušiniai, milt..

Recepto vertinimas: 0

Plikytas pyragas

Pusė miltų užplikoma verdančiu pienu ir gerai išplakama, kad nebūtų gumulėlių. Kai tešla praaušta iki 35°C, sudedamos su dalimi cukraus išleistos mielės, išmaišoma, užbarstoma miltais ir, šiltai uždengus, paliekama, kad pakiltų. Toliau daroma kaip ruošiant pagerintą pyragą. ..

Recepto vertinimas: 0

Svočios pyragas (karvojus)

Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui, suvartojant pusę sviesto. Jeigu ji esti per kieta, minkant įpilama pašildytos grietinėlės. Iš pakilusios tešlos iškočiojamas piršto storumo pailgas lakštas, patepama minkštu sviestu, užbarstoma razinomis ir suvyniojamas ilgas volelis, iš ku..

Recepto vertinimas: 1

Pyragas "Šventuolis"

Užminkyti tešlą ir apvalioje formoje iškepti 9 plonus blynus. Miltus išmaišyti su 1/2l. pieno, likusį pieną išvirti su cukrumi, sumaišyti su miltų mase. Kremą ataušinti, ištrinti su sviestu, įpilti romo esencijos. Šiuo kremu sutepti po 3 blynus. Pyragas skaniausias kitą dieną. ..

Recepto vertinimas: 1

Pyragas "Skanumėlis"

Ištrinti sviestą su margarinu, įberiant cukraus pudros. Įpilti citrinų sulčių, suberti kokosų drožles. Išmaišyti ir įdėti į šaldytuvą. Sausainius permalti mėsmale, suberti cukrų, išmaišytą su kakava ir vaniliniu cukrumi. Įpilti vandens (tešla turi būti tirštoka), išmaišy..

Recepto vertinimas: 0

Paprasčiausios mielinės tešlos pyragas

Į dubenį išsijoti miltus, viduryje padaryti duobutę. Pieną pašildyti maždaug iki 35°C, į jį sutrupinti mieles, įberti šaukštelį cukraus ir išmaišyti. Gautą mišinį supilti į duobutę miltuose ir maišyti su kraštuose esančiais miltais, kol tešla pasidarys grietinės tirštumo..

Recepto vertinimas: 3

Veganiškas obuolių pyragas

Obuoliai nulupami, supjaustomi kūbeliais, užpilami cukrumi, pakaitinami ant vidutinės ugnies keletą minučių, laikomi pusė paros kambario temperatūroje, kad iš obuolių išsiskirtų sultys. Po to gerai išmaišyti, kad ištirptų likęs cukrus. Supilti aliejų, suberti citr. rūgštį, sod..

Recepto vertinimas: 0

Švelnus varškės pyragas su rasa (Ramunės)

Paruošti maždaug 25 х 25 cm formą. Būtinai iškloti popieriumi arba folija. Persijoti miltus sumaišyti su cukrumi. Šaltą sviestą sutarkuoti į miltus ir pirštais sutrupinti. Trupinius išberti į formą, prispausti. Lengvai apkepti maždaug 15 minučių – kol pagels. Varškės slu..

Recepto vertinimas: 5

Amerikietiškas obuolių pyragas

Šiek tiek daugiau nei pusę tešlos iškočioti ir iškloti skardos dugną bei šonus. Įdaras Nulupti ir supjaustyti gabaliukais obuoliai sumaišyti su cukrumi, krakmolu, vanile, cinamonu ir kitais pageidaujamais paskaninimais - sudedami ant išklotos tešlos. Kita tešlos dal..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su avietėmis ir mėlynėmis

Į plaktuvą sudedame sviestą, 225 g cukraus ir maišome. Maišydami po vieną įmušame kiaušinius, įberiame 2/3 tarkuotų citrinų žievelių. Suberiame migdolus, sumaišytus su 250 g miltų ir žiupsneliu druskos. Įpilame 3 šaukštus citrinų sulčių. Tešla turi būti tokio tirštumo, ka..

Recepto vertinimas: 4

Angliškas pyragas vakarienei

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Sviestą arba margariną su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su likusiais produktais ir po šaukštą sudėti į kiaušinių ir sviesto masę. Tešlą supilti į keturka..

Recepto vertinimas: 4

Dvisluoksnis obuolių pyragas

Abiejų tešlų ruošimas iš dalies toks pat: ištrinti su cukrumi ir vanil. cukrumi sviestą, įberti truputį druskos, įmušti po vieną kiaušinius ir tešlas gerai išplakti. Į šviesią tešlą įdėti grietinės, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Šia tešla iškl..

Recepto vertinimas: 3

Kengūros karštas obuolių pyragas

Miltus persijoti per sietelį,suberk cukrų. Sviestą susmulkinti gabalėliais ir sudėti į dubenį. Pirštais suminkyti sviestą su miltais ir cukrumi. Nulupti obuolius, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti skiltelėmis. Išsviestuoti kepimo formą. Padėti ją ant skardos.&..

Recepto vertinimas: 5

Pigus obuolių pyragas

Kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti miltus, gerai išmaišyti. Skardą ištepti sviestu ir pabarstyti manų kruopomis. Obuolius supjaustyti ir sudėti į tešlą. Daugiau apie obuolių pyragą » Obuolių pyragas...

Recepto vertinimas: 3

Obuolių pyragas

Obuolius nulupame ir supjaustome gabaliukais. Citriną su žievele supjaustome smulkiai ir sumaišome su obuoliais. Ištirpiname margariną ir supilame į kitame inde išmaišytą cukrų su kiaušiniais. Tada suberiame miltus, vanilinį cukrų ir kepimo miltelus. Gerai išmaišome ir suberiame..

Recepto vertinimas: 4

Greitas obuolių pyragas

Miltus, manus ir cukrų sumaišyti į vientisą masę. Nugesinti sodą su stikline grietinės. Tada birią masę sumaišyti su grietine, turėtų gautis nevientisa masė, o trupiniai. Dalį trupinių sudėti į skardą, ant jos užtarkuoti nuluptus obuolius, ir vėl užbarstyti trupiniais. ..

Recepto vertinimas: 4

TRISPALVIS PYRAGAS

KIAUŠINIUS IŠPLAKTI SU CUKRUMI.SUPILTI ALIEJŲ.PASKUI MILTUS SUMAIŠYTI SU KEPIMO MILTELIAIS IR PADALINTI Į TRIS DALIS.Į PIRMĄ DĖTI KISIELIŲ. Į ANTRĄ KAKAVĄ. O Į TRECIĄ NIEKO. KEPTI APIE 30 MIN.SKANIAUSIAS BUNA KAI KISIELIUS BUNA BRAŠKINIS ARBA AVIETINIS, VISO PAKELIO DĖTI NEREIKIA, N..

Recepto vertinimas: 5

Kisielinis pyragas

Kiaušinius išplakam su cukrumi, iki putų. Į dubenį supilam miltus, šaukštelį sodos (ir maišom viena kryptim,taip nusigesina soda), kisielių. Galiausiai supilam išplaktus su cukrumi kiaušinius, išmaišom supilam į skardą ir šaunam į orkaitę. Patikėkit labai skanus ir paprastas pyra..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: pyragas