25 rezultatų ieškant "pyragas"

Močiutės pyragas

Sumaišyti “Malsena Ekstra” miltus, sviestą, cukrų, kiaušinį ir druską, išminkyti tešlą ir 30 minučių padėti į šaldytuvą. Iš pieno ir manų kruopų išvirti košę ir atšaldyti. Košę sumaišyti su suplaktais su cukrumi baltymais ir prieskoniais. Atšaldytą tešlą plonai iško..

Recepto vertinimas: 4

Paprastas obuolių pyragas

Kiaušinius su cukrumi išplakti iki purumo(masė turėtų padvigubėti), lėtai maišant supilti miltus ir palikti tešlą pastovėti kol paruošite obuolį. Nulupti ir griežinėliais supjaustyti obuolį, ji apvolioti su cinamonu ir vaniliniu cukrumi. Kepimo skarda patepti riebalais(aliejumi..

Recepto vertinimas: 4

Motušės velykų pyragas

Sparnelius trumpai (0,5 val) palaikyti apibarsčius paukštienos prieskoniais ir česnaku. Sudėti į pasūdytą verdantį vandenį ir apie 8 min. apvirti. Nuvarvinti vandenį ir sudėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Apskrudinti. baigiant skrudinti į keptuvę supilti prieš tai išmaišytą ..

Recepto vertinimas: 4

Editos kalėdinis pyragas

Mieles , cukrų ištirpdyt šiltame piene, bet ne karštame, įdėti porą šaukštų miltų ir palaukiame kol iškils. Tada supilame puse ištirpinto margarino ar sviesto, kitą dalį paliekame tešlos kočiojimui. Dedame po truputį miltus ir atsargiai maišome, išminkome tešlą ir l..

Recepto vertinimas: 4

Paprastas pyragas

Miltus, manus, cukrų ir nugesintą sodą sumaišome. Obuolius sutarkuojame ir sumaišome su cinamonu. Skardą patepame aliejumi ir sluoksniuojame. Pirmas sluoksnis mišinio, tada obuoliai ir vėl iš naujo. Paskutinis sluoksnis turi būti obuolių. Kepti apie 30 - 40 minučių. Dau..

Recepto vertinimas: 4

Veganiškas obuolių pyragas

Obuoliai nulupami, supjaustomi kūbeliais, užpilami cukrumi, pakaitinami ant vidutinės ugnies keletą minučių, laikomi pusė paros kambario temperatūroje, kad iš obuolių išsiskirtų sultys. Po to gerai išmaišyti, kad ištirptų likęs cukrus. Supilti aliejų, suberti citr. rūgštį, sod..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas su braškių pagardu

Yra šimtai pyrago su obuoliais receptų, bet man labiausiai patinka ypatingai lengvai pagaminamas šis pyragas: 1000g šaldytos tešlos atlaidinkite ir iškočiokite į keturis 29x29 cm dydžio plonus lakštus. 600g obuolių nulupkite, išpjaukite sėkladėžes ir supjaustykite labai plonomis skil..

Recepto vertinimas: 4

Greitas obuolių pyragas

Plakimo ąsotyje kiaušinius išsukti su cukrumi, įdėti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Gerai išmaišyti ir pilti į silikono formą. Obuolius nulupti, supjaustyti plonomis skiltelėmis, sumaišytus su vaniliniu cukrumi supilti ant tešlos viršaus ir truputį įspausti. Kepti 30 m..

Recepto vertinimas: 4

Varškės pyragas su apelsinais

Sviestą sukapojame su 175 g miltų, 60 g cukraus, kiaušinių tryniu ir citrinų sultimis. Sukapotą tešlą susukame į plėvelę ir 30 min. palaikome šaldytuve. Po to tešlą iškočiojame, įklojame į apvalią išteptą riebalais formą suformuojame kraštus ir kepame 20 min. 200°C temperat..

Recepto vertinimas: 3

Obuolių pyragas su migdolais ir cinamonu

1. Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius, o minkštimą supjaustome į 8 dalis. 2. Puode ištirpiname 50 g sviesto, sudedame obuolius ir įberiame 50 g cukraus. Maišydami kaitiname, kol obuoliai, pradeda karamelizuotis. Užberiame tarkuotą citrinos žievelę. Sudedame į kepimo form..

Recepto vertinimas: 5

Paprastas pyragas

Pienas pašildomas iki 35°C. Į dubenėlį, kuriame bus maišoma, suberiama pusė miltų. Mielės sutrupinamos į stiklinę ir ištrinamos su cukrumi. Tada jos supilamos į pieną ir įmaišoma tešla. Išplakta tešla apibarstoma miltais, šiltai uždengiama ir paliekama šiltoje vietoje, kad pa..

Recepto vertinimas: 3

Plikytas pyragas

Pusė miltų užplikoma verdančiu pienu ir gerai išplakama, kad nebūtų gumulėlių. Kai tešla praaušta iki 35°C, sudedamos su dalimi cukraus išleistos mielės, išmaišoma, užbarstoma miltais ir, šiltai uždengus, paliekama, kad pakiltų. Toliau daroma kaip ruošiant pagerintą pyragą. ..

Recepto vertinimas: 0

Svočios pyragas (karvojus)

Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui, suvartojant pusę sviesto. Jeigu ji esti per kieta, minkant įpilama pašildytos grietinėlės. Iš pakilusios tešlos iškočiojamas piršto storumo pailgas lakštas, patepama minkštu sviestu, užbarstoma razinomis ir suvyniojamas ilgas volelis, iš ku..

Recepto vertinimas: 1

Dansk wienerkaka (Daniškas vienos pyragas)

1.Išmaišyti sviestą, kad būtų minkštas. Sudėti kiaušinius, mieles, ištirpintas šaukšte pieno. Sumaišius miltus su vaniliniu cukrumi, sudėti į tešlą, gerai suminkyti. 2.Padalinti tešlą į 2 dalis. Kočioti plonai pailgos formos lakštą, kepimo formos 25*35 dydžio. Atsargiai ..

Recepto vertinimas: 0

Florentinai

1. Sumaišyk ir suminkyk visus ingridientus pagrindui. Iškočiok tešlą, ir išklok į formą 30-40 cm dydžio (tefloninės formelės tepti riebalais nebūtina). Kepti pagrindą 175 laipsnių temperatūroje - 10 min. 2. Puriai išsukti sviestą migdolų masei. Sudėti susmulkintą migdolų ..

Recepto vertinimas: 0

Veganiškas obuolių pyragas

Obuoliai nulupami, supjaustomi kūbeliais, užpilami cukrumi, pakaitinami ant vidutinės ugnies keletą minučių, laikomi pusė paros kambario temperatūroje, kad iš obuolių išsiskirtų sultys. Po to gerai išmaišyti, kad ištirptų likęs cukrus. Supilti aliejų, suberti citr. rūgštį, sod..

Recepto vertinimas: 0

Malaizijietiškas medaus pyragas (Lauros)

Cukrų išlydykite iki karamelės ant vidutinio karštumo skylės. Tada supilkite vandenį ir išmaišykite iki krislų dingimo. Sudėkite į puodą sviestą ir, jį išlydę, sirupą atvėsinkite. Išsukite kiaušinius ir į juos supilkite kondensuotą pieną. Suplakite. Nugesinkite sodą ir ..

Recepto vertinimas: 3

Amerikietiškas obuolių pyragas

Šiek tiek daugiau nei pusę tešlos iškočioti ir iškloti skardos dugną bei šonus. Įdaras Nulupti ir supjaustyti gabaliukais obuoliai sumaišyti su cukrumi, krakmolu, vanile, cinamonu ir kitais pageidaujamais paskaninimais - sudedami ant išklotos tešlos. Kita tešlos dal..

Recepto vertinimas: 3

Citrinų pyragas

Orkaitę įkaitinti iki 175-200°C temperatūros. Minkštą sviestą arba margariną išsukti su cukrumi ir druska, po vieną įmušant kiaušinius, po truputį suberiant tarkuotą citrinos žievelę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir po šaukštą suberti į tešlą. Tešlą dėti į rieb..

Recepto vertinimas: 3

Dvisluoksnis obuolių pyragas

Abiejų tešlų ruošimas iš dalies toks pat: ištrinti su cukrumi ir vanil. cukrumi sviestą, įberti truputį druskos, įmušti po vieną kiaušinius ir tešlas gerai išplakti. Į šviesią tešlą įdėti grietinės, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Šia tešla iškl..

Recepto vertinimas: 3

Mielinės tešlos obuolių pyragas su sviestu

Pieną pašildyti. Miltus sumaišyti su 50 gramais cukraus ir suberti į dubenėlį. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, supilti šiltą pieną, pamaišyti šakute ir uždengti. 20 minučių palaikyti šiltoje vietoje, kad įmaišalas pakiltų. Obuolius nupl..

Recepto vertinimas: 3

Niurnbergietiškas Kalėdų pyragas su medumi

Margariną ištirpinti dideliame puode ir sumaišyti su alumi, medumi bei cukrumi. Viską ant nedidelės ugnies maišyti, kol susidarys vientisa masė. Ją kiek ataušinti, įmušti kiaušini, sudėti prieskonius, įlašinti romo ir karčiųjų miglų aliejaus, sudėti trintą citrinos žievelę. ..

Recepto vertinimas: 0

Bohemiškas kalėdinis pyragas

Miltus sumaišyti su cukrumi ir druska. Mieles sutrupinti į nedidelį kiekį drungno pieno ir gerai išmaišyti. Likusiame piene ištirpinti sviestą ir šiek tiek atvėsinti. Ištirpintas mieles įmaišyti į pieno ir sviesto mišinį, įmušti kiaušinius ir įmaišyti į miltų mišinį. Tešl..

Recepto vertinimas: 0

Angliškas obuolių pyragas

Miltus suberkite ant lentos ir viduje padarykite duobutę. Įpilkite 7 šaukštus šalto vandens ir suberkite druską. Sumaišę su dalimi miltų, sudėkite gabaliukais pjaustytą sviestą. Užžerkite likusiais miltais ir užminkykite tešlą. Palikite 10 minučių tešlą pastovėti. Te..

Recepto vertinimas: 3

Greitas obuolių pyragas

Miltus, manus ir cukrų sumaišyti į vientisą masę. Nugesinti sodą su stikline grietinės. Tada birią masę sumaišyti su grietine, turėtų gautis nevientisa masė, o trupiniai. Dalį trupinių sudėti į skardą, ant jos užtarkuoti nuluptus obuolius, ir vėl užbarstyti trupiniais. ..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: pyragas