25 rezultatų ieškant "raudonojo"

Briedukų padažas

Mažoje sunkioje keptuvėje užvirinkite vandenį su cukrumi, nemaišydami, kol pasidarys auksinės spalvos karamelė. Nuėmus keptuvę nuo ugnies, atsargiai įpilkite raudonojo vyno acto ir 1 šaukštą balzamo acto keptuvės pakraščiu. Maišykite mišinį ant vidutinio karštumo ugnies, kol iš..

Recepto vertinimas: 0

Ungurys su grybų padažu

Dviejuose šaukštuose sviesto pakepinti morkas, porus, svogūnėlius, česnaką bei lašinukus. Sudėti prieskonius, supilti vyną ir užvirinti. Žuvį supjaustyti ir apkepti dviejuose šaukštuose sviesto. Išimti. Suberti grybus ir pakepinti. Pabarstyti druska, pipirais, įpilti konjako ir užd..

Recepto vertinimas: 0

Citrusinis padažas

Susmulkiname ir sudedame i indą. Išmaišome. ..

Recepto vertinimas: 0

Raudonojo vyno marinatas jautienai

Cukrų ir druską ištirpinkite vyno ir acto mišinyje. Tada suberkite garstyčias ir gerai išmaišykite. Svogūną supjaustykite žiedeliais, sudėkite į emaliuotą indą, sumeskite prieskonius, supilkite vyno ir acto mišinį ir užvirkite. Tinka vartoti atšalusį. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta kavos padaže

Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją maždaug 20 g sveriančiais kubeliais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose. Apibarstyti druska ir prieskoniais. Kartu pakepinti miltus, supjaustytus svogūnus ir česnaką. Paskui supilti kavą, vandenį, vyną ir uždengus troškinti ant mažos ug..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena burgundiškai

Mėsą ir lašinius supjaustyti dideliais kubeliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Daržoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pašildyti sviestą, jame pakepinti lašinius ir mėsos gabalėlius. Pridėti daržoves ir taip pat pakepinti. Visus ingriedientus pabarstyti mi..

Recepto vertinimas: 0

Aliejinis aviečių užpilas salotoms

Aliejinių užpilų bėda yra tame, kad juos labai sunku suplakti, o kiek pastovėję susisluoksniuoja. Nuo seniausių, dar alchemikų laikų yra žinomas labai praktiškas ir lengvas būdas aliejinius mišinius plakti kartu su indu. Todėl ir Jūs paimkite nuo sulčių 500ml stiklinį plačiu kakl..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų, raudonųjų svogūnų ir bazilikų salotos su aliejiniu aviečių užpilu

150g pomidorų supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į užkandinę lėkštę, pagardinkite 1,5g druskos, 0,01g maltų juodųjų pipirų. 40g raudonojo svogūno supjaustykite plonais griežinėliais, išskaidykite žiedeliais ir užbarstykite ant pomidorų, salotas apšlakstykite 50g aliejinio..

Recepto vertinimas: 0

VYŠNIŲ IR RAUDONOJO VYNO KOMPOTAS

Vyšnias nuplauname, nusausiname ir suberiame į stiklainius (su kauliukais). Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į sirupą supilame vyną, ir gautą skystį supilame ant vyšnių. 1 l talpos stiklainius pasterizuojame 85 C temperatūroje 20min. Kadangi vyšnių kauliukai nepašalinti, kom..

Recepto vertinimas: 0

Raudonojo vyno sriuba

Obuolį nulupkite ir ispjaukite viduriuką, perpjovę į keturias dalis supjaustykite griežinėliais. Į puodą įpilkite apie 350 ml vandens, sudėkite cinamoną ir gvazdikėlius, užvirinkite. Sudėkite supjaustytą obuolį ir tapijoką, gerai ismaisykite, vėl užvirinkite ir virkite 10--15 minu..

Recepto vertinimas: 0

Vasaros salotos

Baltą duoną supjaustome kvadratėliais (plutelę nupjauname), suberiame į didesnį dubenį, užpilame actu ir sumaišome. Sudedame stambiai supjaustytus pomidorus, susmulkintus svogūnus, plonomis riekelėmis supjaustytą raudonąjį svogūną, nedideliais gabaliukais supjaustytą agurką, užp..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas lynas su raudonaisiais kopūstais

Paruoštas nusausintas lynas supjaustomas gabalais. Sie pabarstomi pipirais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami aliejuje arba svieste. Kopūsto gūžė supjaustoma ir nuplikoma verdančiu vandeniu. Į kopūstus sudedami svieste pakepinti svogūnai su trupučiu miltų, supilamas raud..

Recepto vertinimas: 5

Mėsos "kasytės" su granatų padažu

Mėsą supjaustome į 9 maždaug 20 cm ilgio, 1 cm pločio juosteles. Sudedame vieną prie kitos po 3 mėsos juosteles, galus surišame siūlu. Iš mėsos juostelių supiname "kasytes" o galą sutvirtiname siūlu. Paruošiame marinatą. Išspaudžiame citrinos ir svogūno sultis. Sumaišom..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena burgundiškai

Mėsą ir lašinius supjaustyti dideliais kubeliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Daržoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pašildyti sviestą, jame pakepinti lašinius ir mėsos gabalėlius. Pridėti daržoves ir taip pat pakepinti. Visus ingredientus pabarstyti mi..

Recepto vertinimas: 0

Žiemos punčas

Į indą supilkite vyną, romą, suberkite prieskonius, smulkiai supjaustytą imbierą, susmulkintas figas, razinas bei migdolus ir pakaitinkite, bet neužvirinkite. Uždenkite ir palikite nakčiai pritraukti. Prieš patiekdami punšą, dar kartą trumpai jį pakaitinkite. Patiekite karštą...

Recepto vertinimas: 4

Veršiena su raudonojo vyno padažu (Ramunės)

Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkšt..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautiena su razinomis

Petražolės šaknį ir morką nuskutame, nuplauname ir smulkiai supjaustome. Smulkiai supjaustome ir nuluptą svogūną. Paruoštus produktus dedame į puodą. Supilame vyną, actą, vandenį ir užverdame. Įberiame garstyčių sėklų, kalendrų ir mairūnų, įdedame laurų lapelių ir gvazdik..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių, pankolių ir graikinių riešutų salotos

Paskrudinkite graikiškus riešutus 180 laipsnių karštumo orkaitėje 5-8 minutes, kol pasidarys traškūs. Nulupkite gorgonzolos sūrio luobelę, sūrį sutrupinkite pirštais. Trečdalį jo sudėkite į dubenėlį su raudonojo vyno actu. Po truputį įplakite aliejų, kad padažas sutiršt..

Recepto vertinimas: 0

Aštrios meliono salotos

Didįjį melioną perpjaukite išilgai pusiau. Išskobkite sėklas ir išmeskite. Kiekvieną puselę supjaustykite į tris pailgas skiltis. Nupjaukite minkštimą nuo žievės ir supjaustykite 2,5 cm gabalėliais, nesuardydami skilties formos. Gabalėlius pastūmėkite į šalis, kad atrodytų įd..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių salotos " Juodasis miškas"

Gerai nuplaukite bulves. Jei jos didelės, supjaustykite. Virkite 15-20 minučių, kol bus minkštos. Gerai nusunkite. Acto užpilui su kmynais nupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite. Sudėkite į dubenį su raudonojo vyno actu, grietine ir aštriomis garstyčiomis. Pasūdykite. Įberkite..

Recepto vertinimas: 0

Nicos salotos

Išvirkite bulves. Nupjaukite pupelių ankštims galiukus. Virkite 5-7 minutes, kol bus minkštos. Iš acto ir smulkintų čiobrelių bei daržinio builio pagaminkite užpilą ( žiūrėti padažai salotoms ). Kietai išvirkite kiaušinius ( 10 minučių ). Nulupkite juos ir supjaustykite į ketur..

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENA BURGUNDIŠKAI

Mesa ir lasinius supjaustyti dideliais kubeliais, pasudyti, pabarstyti pipirais. Darzoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pasildyti sviesta, jame pakepinti lasinius ir mesos gabalelius. Prideti darzoves ir taip pat pakepinti. Visus ingredientus pabarstyti miltais, uzpilti..

Recepto vertinimas: 0

BEFSTROGENAS

Jautienos file supjaustyti 1 cm storio ir 5 cm ilgio juostelemis, sumaisyti su baltaisiais ir cili pipirais, uzdengti ir palikti 10 min. pastoveti. Ikaitinti lydyta sviesta, jame greitai vartant 5 min. mesa apkepinti (mesos isore turi buti ruda, o vidus dar rozines spalvos). Sumaisyti pomidoru minks..

Recepto vertinimas: 4

RAUDONOJO VYNO PUNŠAS

Puode sumaisyti raudonaji vyna ir roma. Citrina nuplauti po karstu vandeniu, tuomet nusausinti. Plonai nulupti jos zievele, po to isspausti sultis. Citrinos skiltis kartu su isspaustu apelsinu sultimis, gvazdikeliais, cinamono lazdele ir cukrumi sudeti i puoda. Punsa pasildyti beveik iki virimo (bet..

Recepto vertinimas: 3

Raudonojo vyno kremas su braškėmis

Uzverdame pasaldinta vyna. Supilame nedideliame vandens kiekyje isleista krakmola. Uzverdame ir nukaiciame. Kiausiniu trynius suplakame ir sumaisome su pertrintomis braskemis. Sia masesupilame i nuolat maisoma vyna. Pravesusi krema supilstome i desertines taures ir atsaldome. Papuosiame braskemis ir..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: raudonojo