25 rezultatų ieškant "susmulkinta"

Trinta moliūgo sriuba su česnaku

Puode įkaitinkite alyvų aliejų. Pakepinkite jame susmulkintą porą maždaug 6 min. Paskui sudėkite susmulkintą česnaką, kubeliais supjaustytą moliūgą, supilkite sultinį, suberkite čiobrelius ir pipirus ir pakaitinkite iki virimo. Sumažinkite ugnį ir virkite dar 30 min., kol moliūgas..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti kalmarai

Susmulkintą svogūną ir česnako skilteles pakepinti aliejuje, suberti ryžius, įberti prieskonių ir maišant kepinti 7–9 min. Pomidorus supjaustyti kubeliais, žalumynus smulkiai sukapoti ir suberti į ryžius. Pasūdyti, pagardinti pipirais ir išmaišyti. Kalmarus nuplauti, prikimšti paruo..

Recepto vertinimas: 0

Jūros lydekos užpiltinė

Į užpiltinei skirtą indą sudedame nuimtą nuo kaulų ir susmulkintą žuvį, kukurūzus, griežinėliais supjaustytą morką ir susmulkintas petražoles. Iš likusių komponentų pagaminame sultinį ir užpilame ant žuvies. Jei norite kad drebučiai butų tvirtesni, želatinos įdėkite daugia..

Recepto vertinimas: 5

Vegetariškas troškinys

Morką sutarkuojame burokine trintuve ir apkepame aliejuje. Baigiant kepti sudedame susmulkintą svogūną ir apkepame. 5 minutes apverdame daržoves ir trumpai pakepame su morkomis ir svogūnais. Sumaišome trakmolą su vandeniu ir maišydami užviriname su daržovėmis. Sudedame smulkintus krapus..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių, griežčių ir pupelių troškinys

Į troškinimo puodą sudėkite supjaustytas daržoves, susmulkintą svogūną ir, įpylus truputį karšto vandens ar sultinio, troškinkite 25 – 30 minučių, pabaigoje pasūdykite, pridėkite sviesto, grietinės. ..

Recepto vertinimas: 0

Kefyro sriuba

Suberkite ryžius į sultinį ir virkite, kol suminkštės. Susmulkintą česnaką ir miltus pakepinkite su sviestu, kol paruduos. Paskui, lėtai maišydami, supilkite į sultinį. Atskirame inde suplakite trynį su kefyru ir maišydami supilkite į sultinį. Sriubą pakaitinkite, įberkite druskos..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ragu

Smulkiai supjaustome svogūnus ir apkepame.Dedame druską, kmynus, susmulkintą česnaką, pomidorų padažo ir vandens.Skustas ir pagaliukais pjaustytas bulves apkepame taukuose kol pagels.Po to užpilame paruoštu padažu ir troškiname ant silpnos liepsnos. ..

Recepto vertinimas: 0

Blynai su grybais

Maišant kiaušinį, pieną, vandenį, miltus, paruošti vidutinio tirštumo tešlą.Džiovintus grybus išmirkyti ir sumalti. Jei naudojami šaldyti grybai – atšildyti, apvirti ir sumalti.Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberti susmulkintą svogūną. Kai jis šiek tiek apkepa, sudėti grybus..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių salotos su riešutais

Burokėlius perpjauti pusiau ir išimti vidų. Supjaustytus svogūnus ir išimtą bei susmulkintą buroko masę dubenėlyje sumaišyti su aliejum ir sudėti į išskobtą buroko puselę. Apšlakstyti citrinos sultimis bei kapotais riešutais. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su daržovėmis

Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją kubeliais arba pailgais gabalėliais ir pakepinti. Kartu su mėsa pakepinti svogūną ir. įpylus šiek tiek karšto vandens, sudėti prieskonius. Troškinti uždengus ant mažos ugnies, kol mėsa pasidarys apyminkštė. Tada ant mėsos sudėti i..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena burgundiškai

Mėsą ir lašinius supjaustyti dideliais kubeliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Daržoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pašildyti sviestą, jame pakepinti lašinius ir mėsos gabalėlius. Pridėti daržoves ir taip pat pakepinti. Visus ingriedientus pabarstyti mi..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas žąsies ar anties kaklas

Kepenėles, susmulkintą petražolę ir svogūną paspirginti žąsies taukuose, atvėsinus sukapoti ir, sudėjus į dubenėlį, gerai išsukti.Tada pridėti piene mirkyto pyrago, kiaušinio trynį, maltų pipirų, druskos ir išmaišius sudėti išplaktą kiaušinio baltymą.Gauta mase prikimšti ..

Recepto vertinimas: 0

SALSA (aštrus padažas)

Nulupkite ir supjaustykite pomidorus (skiltelių dydis priklauso savo nuožiūra - kokio tik norite). Tuomet supjaustykite svogūną labai smulkiais gabalėliais (mažesniais nei pomidorą). Laiškinį svogųną supjaustyti maždaug 1 cm ilgio gabalėlius ir galiausiai susmulkinti kalaindrą. Visk..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininis tortas su glajumi

Apelsinus mirkyti vandenyje 2-3val. Paskui dėti į puodą, įpilti vandens, uždengti ir virti, kol žievelės suminkštės. Apelsinus nusunkti, ataušinti, nulupti žieveles, ištrinti sėklas. Apelsinus pusvalandį trinti, įberiant cukraus pudros, maltų migdolų ir sudedant kiaušinių tryniu..

Recepto vertinimas: 4

Sūrio putėsiai su krabais

Krabų mėsą smulkiai supjaustome, pašlakstome citrinos sultimis ir paliekame pusvalandžiui pastovėti. Želatiną išbrinkiname nedideliame kiekyje šalto vandens. Tada ištirpiname garų vonelėje. Gorgonzolą sutriname šakute, sudedame į puodą ir užkaičiame, nustatę silpną kaitrą. Pa..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su jautiena

Paruoškite tešlą. Pagaminkite įdarą. Įdaras gaminamas lydytame svieste apkepant faršą, tarkuotą saliero šaknį, supjaustytą morką ir susmulkintą česnaką. Įpilkite raudono vyno, įberkite druskos ir pipirų. Nuolat maišydami sudėkite pomidorus. Margarinu patepkite kepimo skard..

Recepto vertinimas: 0

Pietūs tinginiams (Vaidos)

Faršą pasūdome, papirpirinam, įdedame kiaušinį, susmulkintą svogūną, išmaišom. Bulves nulupam, sutarkuojam burokine tarka, pasūdom. Į keptuvę ar bletelę įpilam aliejaus, dedam sluoksnį bulvių, per vidurį faršą ir vėl uždedam bulvėm, kepam apie 30-40 min., baigiant kepti..

Recepto vertinimas: 4

Florentinai

1. Sumaišyk ir suminkyk visus ingridientus pagrindui. Iškočiok tešlą, ir išklok į formą 30-40 cm dydžio (tefloninės formelės tepti riebalais nebūtina). Kepti pagrindą 175 laipsnių temperatūroje - 10 min. 2. Puriai išsukti sviestą migdolų masei. Sudėti susmulkintą migdolų ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta antis

Iš paruoštos anties atsargiai, nesugadindami odelės, išimame visus kaulus. Išpjaustome riebalus. Paukštieną įtriname druska, apšlakstome brendžiu arba vynu ir padedame į šaldytuvą. Vištų krūtinėles, nuplauname, nusausiname ir sumalame. Sudedame nuluptą, smulkiai supjaustytą svog..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su sūriu (Saimono)

Puode vandens su 2 šaukštais aliejaus verdame makaronus (taip jie išverda geriau ir nesukimba) apie 10 min., kad būtų ne per minkšti. Kol verda makaronai sutarkuojame sūrį, pasiruošiame faršą ir supjaustome pomidorą kubeliais. Išvirusius makaronus nukošiame, perdedame į kitą indą ..

Recepto vertinimas: 3

Salotos su ožkos sūriu

Sumaišykite česnaką, čiobrelius, citriną, pipirus ir aliejų. Gauta mase aptepkite sūrį, uždenkite ir 4-6 val. pamarinuokite šaldytuve. Įkaitintoje keptuvėje 3-4 min. iš abiejų pusių apkepkite sūrį ir citrinos griežinėlius, kol šiek tiek suminkštės. Į lėkštes įklokite ..

Recepto vertinimas: 5

Jautienos maltiniai

Į didelį dubenį sudedame piene išmirkytą batoną, smulkiai sutarkuotas bulves, susmulkintą česnaką, jautienos faršą, įmušame kiaušinius. Pasūdome, pagardiname pipirais. Visą gerai išminkome. Baigdami minkyti, jei masė kiek skystoka, įberiame truputį miltų.Padarome pailgus malti..

Recepto vertinimas: 0

Blynai su grybais

Paruošiame vidutinio tirštumo blynų tešlą. Grybus, jeigu reikia, išmirkome ar apverdame ir sumalame. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberiame susmulkintą svogūną. Kai jis šiek tiekapkepa, sudedame grybus, prieskonius irgerai apkepame. Į keptuvę su aliejumi pilame po 2 šaukštus blyn..

Recepto vertinimas: 0

PRANCŪZIŠKAS ŽALUMYNŲ PADAŽAS SU DILGĖLĖMIS

Paruošti porą saujų žalumynų: kiaulpienių, dilgėlių, rūgštynių, petražolių, krapų, gelsvių lapų. Prie jų pridėti supjaustytus du kietai virtus kiaušinius, svogūną. Šią masę užpilti padažu, paruoštu iš stiklinės kefyro su trupučiu valgomosios druskos, pipirais, pusės ci..

Recepto vertinimas: 0

Pekino kopūstų salotos su vištiena

Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą svogūną ir vištienos krūtinėlę, įberiame vištienos prieskonių, druskos. Atvėsiname. Šiaudeliais supjaustome papriką, obuolį, kopūstą, ridikėlius ir agurką - griežinėliais.Viską sumaišome su majonezu ir kečupu, patiekdami ant viršaus..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: susmulkinta