25 rezultatų ieškant "viena"

Tortas " Napoleonas"

Ant lentos išsijojami miltai (kepiniams miltus sijoti būtina, kad miltuose atsirastų oro, nuo to kepinio skonis yra žymiai geresnis, nei kepinio iš nesijotų miltų), į juos dedamas gabalais supjaustytas atšaldytas margarinas, pilama pasūdyta grietinė, įmušamas kiaušinis ir kapojama ilg..

Recepto vertinimas: 3

Anties krūtinėlė su apelsinų padažu

Riebioje anties krūtinėlės pusėje šiek tiek įpjaukite odą (rombo formos) ir tą pačią pusę kepkite įkaitintoje keptuvėje tol, kol taps auksinės spalvos. Tuomet ją apverskite ir vieną minutę pakepkite, o po to vėl apverskite ir pašaukite į orkaitę trims minutėms. Neperkepkite, p..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis tortas su persikais

Į plakimui skirtą indą supilame kondensuotą pieną ir jame išmaišome sodą. Po to po vieną įmušame kiaušinius, suberiame miltus ir išmaišome. Paruoštą tešlą pilame į riebalais pateptą tortinę formą ir kepame 30 min. 180-200C temperatūros orkaitėje. Iškepusį ir atvėsu..

Recepto vertinimas: 0

Tortas mamai

Trynius atskirkite nuo baltymų ir išplakite plakikliu kartu su cukrumi. Atskirai išplakite baltymus iki standžių putų. Viską sukrėskite į vieną indą, suberkite miltus ir atsargiai išmaišykite. Torto formą išklokite pergamentiniu popieriumi, patepkite sviestu ir išlėto supilkite te..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas Hermanas

Pries kepdami berkite du saukstelius vanilinio cukraus,2 saukstelius kepimo milteliu,2 stiklines miltu,imuskite 3 kiausinius,ipilkite puse stiklines aliejaus.Galite iberti razinu arba kitu dziovintu vaisiu.Labai gerai viska ismaisykite.Kepimo forma istepkite riebalais,kepkite 40 minuciu 180-200 lai..

Recepto vertinimas: 3

Tortas „Žemuogių pievelė“

Tešlai. Cukrų ir medų ištirpinti aukštame puode, suberti sodą ir išmaišyti. Masė padidės kelis kartus. Nukaisti nuo ugnies, porą minučių paaušinti ir įmušti po vieną kiaušinius, visą laiką intensyviai maišant. Medaus masę sumaišyti su miltais ir citrinos žievele. Tešlą lai..

Recepto vertinimas: 0

SALSA (aštrus padažas)

Nulupkite ir supjaustykite pomidorus (skiltelių dydis priklauso savo nuožiūra - kokio tik norite). Tuomet supjaustykite svogūną labai smulkiais gabalėliais (mažesniais nei pomidorą). Laiškinį svogųną supjaustyti maždaug 1 cm ilgio gabalėlius ir galiausiai susmulkinti kalaindrą. Visk..

Recepto vertinimas: 0

Profitroliai su ananasų įdarų

1. Vandenį pasūdome, įdedame į jį sviestą ir užverdame. Nukaičiame, suberiame miltus ir sukame į vieną pusę, kol tešla sulimpa ir pradeda gražiai atsiskirti nuo kraštų. Po vieną įmušame kiaušinius. 2. Tešlą sudedame į konditerinį maišelį. Į skardelę, išklotą pergam..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui. Varškė gerai ištrinama su sviestu, mušama po vieną kiaušinį, dalimis beriamas cukrus ir gerai ištrinama, kad būtų vientisa masė, tada suberiamas vanilinis cukrus, nuplautos razinos ir miltai. Kai užminkyta tešla pakyla, iškočiojamas ..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis nekeptas tortas

Sumaišome migdolus su cukrumi, sudedame kiaušinių baltymus, įpilame migdolų esencijos ir maišome, kol išeina minkšta tešla. Ją minkome tol, kol tampa vienlytė. Tada padalijame į 3 lygias dalis. Ant miltiniu cukrumi pabarstyto paviršiaus iškočiojame vieną dalį tešlos taip, kad bū..

Recepto vertinimas: 3

Ziti su graikinių riešutų pasta ir sūriu

Išvirkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens, virkite apie 14 minučių. Nukoškite makaronus į rėtį, virš didelio patiekimui skirto indo taip, kad karštas vanduo sušildytų indą. Išpilkite karštą vandenį, iššluostykite indą ir dėkite į jį vieną trečiąją makaronų ..

Recepto vertinimas: 2

Šokoladiniai vafliai

Įkaitinkite orkaitę iki 170° C. Išdėliokite migdolus ant didelės skardos. Paskrudinkite, kol įgaus auksinę spalvą, 5-7 minutes. Ištepkite sviestu keturias kepimo skardas. Suberkite miltus, kakavos mitelius ir druskos į vidutinio dydžio dubenį. Mediniu šaukštu išmaišykite kiaušin..

Recepto vertinimas: 0

Datulių ir graikiškų riešutų pyragas

Iki 180°C temperatūros įkaitinkite orkaitę. Tuo metu keptuvėje 4-5 min. patroškinkite datules su apelsino sultimis, kol susigers skystis. Tuomet suberkite ir išmaišykite apelsino žievelę, riešutus ir cinamoną. Stačiakampio formos kepimo skardos dugną ištepkite sviestu. Įklokite..

Recepto vertinimas: 5

Vaflių tortas

Marcipaninę masę mikseriu arba plakimo šluotele išmaišykite su džemu bei likeriu ar citrinų sultimis iki vientisumo. Šiuo įdaru aptepkite 4 vaflius. Kiekvieną vaflį su įdaru uždenkite neapteptu vafliu. Šias poreles paslėkite sunkiu puodu arba panašiu daiktu. Paslėgtus vaflius ..

Recepto vertinimas: 4

Apelsinų tortas

Išminkykite visus produktus, skirtus trapiai tešlai (išskyrus apelsinų džemą). Tešlą suspauskite į rutulį, suvyniokite į foliją ir mažiausiai 30 min. laikykite šaldytuve. Tada iškočiokite apskritą lakštą ir įklokite į 26 cm skersmens tortinę. Tešlą prieš kepdami subadykit..

Recepto vertinimas: 0

Vyšninis - griliažinis tortas

Vyšnias (be kauliukų) iš kompoto nuvarvinkite rėtyje. Sultis palikite įdarui. Tada vyšnias suberkite į dubenį ir apšlakstykite romu. Taip palaikykite bent valandą, kad įsigertų romo aromato. Iš 1/3 sluoksniuotos tešlos dalies iškočiokite 26 cm skersmens lakštą. Jį dėkite ant va..

Recepto vertinimas: 1

Persikų tortas su pistacijų kremu

200 g minkšto sviesto sudėti į dubenėlį ir išplakti iki purios masės. Įberti 150 g cukraus, tarkuotą citrinos žievelę, po vieną įmušti kiaušinius. Sudėti 150 g krakmolo, miltus ir kepimo miltelius. Šį mišinį suberti į sviesto ir kiaušinių masę ir 2 min. plakti elektriniu ma..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas sluoksniuotas varškės tešlos pyragas

Varškę išsukite su 6 kiaušinių tryniais ir druska iki vientisos masės. Supilkite pieną ir išmaišykite. Suberkite persijotus miltus ir vėl gerai išmaišykite. Likusius 6 kiaušinių baltymus išplakite iki standumo ir atsargiai įsukite į tešlą. Keptuvėje įkaitintame aliejuje vieną..

Recepto vertinimas: 3

Vyniotinių tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 5

Pyragėliai „Petit fours“

Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakti iki purios masės. Sumaišyti miltus, kepimo miltelius bei krakmolą ir išsijoti ant trynių masės. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į paruoštą masę. Tešlą padalyti į dvi dalis. Į vieną dal..

Recepto vertinimas: 1

Trikampėliai su gervuogėmis ir varške

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Mieles sumaišyti su drungnu pienu ir supilti į įdubimą. Uždengti ir apie 15 min. laikyti šiltai, kad pakiltų. Į dubenėlį su įmaišalu ir miltais pilti lydytą sviestą, berti cukrų, druską, įlašinti citrinų ..

Recepto vertinimas: 0

Plikytos tešlos pyragėliai su grietinėlės įdaru

Tešlai 125 ml vandens užvirinti su sviestu arba margarinu bei druska. Puodą nukelti nuo viryklės. Į skystį iš karto suberti miltų ir krakmolo mišinį. Puodą vėl statyti ant viryklės ir maišyti tol, kol susiformuos nuo puodo kraštų lengvai atsiskiriantis tešlos gniužulas bei ant pu..

Recepto vertinimas: 4

Riebaluose kepti plikytos tešlos riestainiai

250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų užvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo viryklės. Iš karto suberti visus miltus ir maišyti, kol susidarys vientisa tešla. Puodą vėl padėti ant viryklės ir kaitinti maišant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gn..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su aguonomis

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

Ukrainietiški bulvių blyneliai

Nuskustas bulves sutarkuoti taip pat kaip kugeliui, įdėti porą valgomų šaukštų miltų, prieskonių pagal reikalą ir išmaišyti.Į maltą mėsą įmušti vieną kiaušinį, įdėti prieskonių, pagal skonį.Bulvių tarkius dėti į įkaitintą keptuvę, iš pradžių vieną sluoksnį, tada a..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: viena