10 rezultatų ieškant "vynuogiu"

Vynuogių padažas

Vynuoges nuplauti, išimti sėklas. Razinas nuplauti, išmirkyti ir susmulkinti. Miltus pakepinti ištirpintame margarine, kol pagels, įpilti skysčio, suberti uogas ir virti 10 - 15 minučių.Tada supilti išplaktą su kiaušinio tryniu grietinėlę, pridėti prieskonių, daugiau nevirinti. ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos vaikų šventėms

1. Nuplaukite visus vaisius ir nusausinkite. 2. Kriauses ir obuolius perpjaukite i keturias dalis, ispjaukite seklalizdzius. Vaisiu zieveles lupti nereikia. 3. Kriauses ir obuolius supjaustykite plonais griezineliais, apslakstykite citrinos sultimis (kad nepajuoduotu). 4. Pasiruoskite stikline salo..

Recepto vertinimas: 4

Naminių vynuogių kompotas žiemai

Nuplautas uogas sudedame į stiklainius.Išvirtu sirupu užpilame uogas ir uždarome dangteliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai

Vynuogių lapus blanširuojam karštu vandeniu, agurkus nuplaunam, česnaką nuvalome. Kiekvieną agurkėlį vyniojam į vynuogės lapą ir talpiai dedame į stiklainį, įdedame česnako. Užpilam karštu marinatu (iš druskos, cukraus, vandens, acto), palaikom apie dvi valandas, skystį nupilam, ..

Recepto vertinimas: 5

Kefalės vynuogių lapuose

Žuvis išskrodžiame, palikdami galvas, išvalome, nuplauname ir nusausiname. Apibarstome druska, žuvies prieskoniais, apšlakstome citrinų sultimis. Vynuogių lapus nuplauname ir nusausiname. Patepame alyvuogių aliejumi, apibarstome druska ir pipirais. Žuvis suvyniojame į vynuogių ..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių lapuose marin. agurkai

Agurkus porai valandų pamerkti į šaltą vandenį. Vynuogių lapus nuplikyti verdanciu vandeniu. Išvirti marinatą iš vandens, druskos ir rūgšties. Kiekvieną agurką įvynioti į vynuogės lapą ir talpiai sudėti į iškaitintus stiklainius. Užpilti marinatu ir palikti valandai. Po valand..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas vynuogių lapuose

Viščiukų puseles nuplaukite ir nusausinkite. Sumaišykite medų, aliejų, apelsinų sultis, čiobrelius ir vyną. Pusę gauto marinato supilkite ant paukštienos ir pastatykite nakčiai į šaldytuvą. Jei yra galimybė, marinavimosi metu, kartą ar du vištieną apverskite. Įkaitinkite or..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių desertas

Į keptuvę sudedame sviestą ir vynuoges, įpilame citrinų sulčių, įberiame cukraus. nustatome mažą kaitrą ir kepame apie 3 minutes nuolat maišydami. Įpilame vaisių likerio ir gerai sumaišome. Desertą tiekiame karštą arba šaltą. Tiekiame su citrinu šerbetu, vaisiniu jogurtu ..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių pyragas

Iš miltų, varškės, 100 g miltinio cukraus, kiaušinio, aliejaus, kepimo miltelių ir žiupsnelio druskos užminkome tešlą. Iš jos padarome rutulį, suvyniojame jį į pergamentinį popierių ir laikome šaltai. Likusių kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų. Citriną gerai nuplauname,..

Recepto vertinimas: 5

Vynuogių tortas

Miltus persijoti ant lentos. Viduryje padaryti įdubimą, į jį sudėti kiaušinį, trynį, suberti druską, 125 g cukraus bei tarkuotą citrinos žievelę. Duobutės kraštuose išdėliot gerai atšaldyto sviesto arba margarino gabalėlius. Greitai suminkyti į vientisą masę, pradedant nuo iš..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vynuogiu