Sriubos, sriubå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai sriubos. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/sriubos/18

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Grybų sriuba su lakštiniais

Nedidelius grybus perpjauti pusiau arba į keturias dalis, didesnius supjaustyti gabaliukais.Svogūną, petražolę ir morką supjaustyti skridinėliais ir virti vandenyje arba sultinyje. Kai daržovės suminkštės, sudėti grybus ir dar 10-15 min. virti ant mažos ugnies. Į išvirtą sriubą sub..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų sriuba su bulvėmis

Į verdantį mėsos sultinį sudėti pakepintus smulkiai supjaustytus svogūnus, bulves, morką. Šioms daržovėms baigiant virti, sudėti smulkiai supjaustytus špinatus, pasūdyti, parūgštinti ir dar pavirti 5 minutes. Patiekiant užpilti grietine. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Sriuba su citrina

Iš mėsos ir prieskoninių daržovių (morkų, salierų, porų) išverdamas sultinys. Atskirai pasūdytame vandenyje išverdami ryžiai ir nukošiami pro sietą. Grietinė, tryniai ir pusės citrinos sultys išmaišoma ir užpilama sultiniu, suberiami ryžiai, sriuba pakaitinama, bet neužvirinam..

Recepto vertinimas: 0

Citrinų sriuba

Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste, suberti miltus ir dar pakepinti, kol pagels. Užpilti sultiniu, išmaišyti, įdėti smulkintą vienos citrinos žievelę. Virti 5 min. ant mažos ugnies. Baigiant supilti grietinę ir abiejų citrinų sultis. Sriubą perkošti ir atvėsinti. Šal..

Recepto vertinimas: 0

Trešnių sriuba

Trešnes nuplauname, nuvarviname ir išimame kauliukus. Į puodą įpilame 5 stiklines vandens, įdedame cinamono lazdelę, citrinos žievelę, užverdame, sumažiname ugnį ir paverdame 10 min. Po to suberiame paruoštas trešnes, truputį paverdame, išimame cinamono lazdelę ir citrinos žievel..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta morkų sriuba

Morkas ir bulves supjaustyti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirusias pertrinti per sietelį. Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti grietine. Tą tyrę supilti į sriubą, pasūdyti ir užvirti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Sopa de sebolija (svogūnų sriuba)

Smulkiai supjaustyti svogūną, įdėti sviesto ir troškinti uždengus apie 20 minučių. Po to įberti miltų, druskos, prieskonių, įpilti mėsos sultinio, pieno ir grietinėlės. Masę virti 20 minučių. Tuo metu augaliniame aliejuje pakepti duonos riekeles. Sutarkuoti sūrį, sumaišyti su ..

Recepto vertinimas: 0

PIENIŠKA SRIUBA SU DŽIŪVĖSIAIS

Pyragas supjaustomas kvadrateliais ir, apkepus is abieju pusiu, apibarstomas cukrumi su cinamonu. Kubeliai sudedami i lekstes ir uzpilami karstu pasaldintu pienu...

Recepto vertinimas: 0

Rabarbarų sriuba su pienu

0,5 l vandens užvirinti su prieskoniais, sudėti supjaustytus rabarbarus ir virti. Baigiant virti, supilti pieną ir užvirti. Trynius ištrinti su cukrumi ir maišant supilti i sriubą. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

POMIDORŲ SRIUBA SU ŽIRNIAIS

Pomidorus nuplauti, nuplikyti, nuimti odele ir pertrinti per sieteli. Svoguna aplupti, sutarkuoti burokine tarka. Sumaisyti trintus pomidorus, sutarkuota svoguna, vyno acta ir alieju. Imaisyti i pomidoru mase susmulkinta ir pakepinta cesnaka. Sriuba pasudyti ir papipirinti pagal skoni ir pastatyti 2..

Recepto vertinimas: 0

Saldi obuolių sriuba su ''paslaptimi''

Isverdame tirsta avizine kose, supilame iskardele ir paliekame, kad atvestu. Uzverdame pasaldinta vandeni, suberiame i ji obuoliu skilteles ir 5 min. paverdame. Supilame nedideliame vandens kiekyje isleista krakmola ir cinamona. Uzverdame ir atvesiname. I sriubos lekste dedame avizines koses staciak..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška brokolių sriuba

Supjaustytas bulves, morkas, brokolius išvirti vandenyje. Baigiant virti, sudėti žirnelius, supilti pieną, užvirinti ir pasūdyti. Patiekiat įdėti sviesto. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba 3

Nuvalytus grybus nuplauti, supjaustyti siauromis juostelėmis ir troškinti riebaluose. Baigiant troškinti, įberti miltų, išmaišyti, įpilti vandens, pasūdyti ir 10-15 min. pavirinti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

DUONOS SRIUBA SU MEDUMI

Duona suraikyti, padziovinti orkaiteje, uzpillti saltu vandeniu ir palaikyti kelias valandas. Paskui pavirinti, kol visiskai issileis, sudeti medu, supilti gira su razinomis ir kmynais, o bebaigiant virti - ideti sviesto. Pries tiekiant supilti isplakta grietinele...

Recepto vertinimas: 0

Svogūnų sriuba

Svogūnus supjaustyti ir svieste kepti, kol pagels. Tada užberti miltų, sumaišyti ir dar pakepti. Užpilti karštu sultiniu, gerai išmaišyti. Jei sriuba per tiršta, ją dar praskiesti. Užvirinti ir virti 15 minučių. Įdėti druskos, pipirų, lauro lapelių. Batono riekutes supjaustyti ir i..

Recepto vertinimas: 0

Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba

Kopūstą supjaustyti, patrinti su druska ir sudėti į sultinį. Supjaustytą morką, petražolės šaknį, svogūną pakepti svieste ir sudėti į sriubą. Tada sudėti supjaustytus obuolius. Kai daržovės bus beveik išvirusios, miltus pakepti svieste, sudėti pomidorų tyrę, išmaišyti ir su..

Recepto vertinimas: 0

Sriuba – tyrė “ Solferino ”

Is 200 g virtų bulvių padaryti tyrę ir sumaisyti su pomidorų tyre. Sį tyrių misinį užpilti sultiniu. Likusias bulves ir morkas supjaustyti rutuliukais ir sudėti į sriubą. Virti 15 - 20 min. Isvirusią sriubą uždaryti grietinėle, sudėti trynius, sviestą, įberti petražolių. Valgyti ..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba

Rūgštynes sutvarkius, supjaustyti ir sudėti į verdantį vandenį. Suberti supjaustytą svogūną, pasūdyti ir paskaninti cukrumi. Virti 5 minutes. Trynius ištrinti su druska, užplikyti rūgštynių nuoviru ir užbalinti grietine. ..

Recepto vertinimas: 0

Dygliuotojo kapario sriuba

Iš kaulų nuvirti sultinį. Į verdantį mėsos sultinį sudėti pakepintą svogūną ir pomidorų padažą. Likus 10 minučių iki virimo pabaigos, sudėti kaparį ir prieskonius. Prieš patiekiant sriubą, įberti pipirų, įdėti citriną, grietinės, smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus. Nu..

Recepto vertinimas: 0

Å altoji sriuba

Pomidorų sultis, mėsos sultinį, alyvų aliejų, citrinų sultis sumaišyti su ledo gabaliukais ir supilti į dubenį. Nulupti ir sutrinti česnaką. Svogūną ir šviežią agurką nulupti, kruopščiai išvalyti žaliąsias paprikas. Visas daržoves supjaustyti 1 cm storumo kubeliais. Viską g..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir dilgėlių sriuba

Paruoštus šviežius grybus supjaustome, apkepiname svieste ir 30 min. verdame kartu su bulvėmis. Sudedame nuplautas ir supjaustytas dilgėles ir dar paverdame 15 min. Supilame grietinę, išmaišome, suberiame susmulkintus krapų lapelius. Tiekiame su baltos duonos skrebučiais. ..

Recepto vertinimas: 0

Dilgėlių sriuba - Kremas

Dilgėlių lapus perrenkame, sudedame į verdantį pasūdytą vandenį, paverdame 10 min., išgriebiame, nuvarviname ir sutriname plakikliu arba pertriname per sietelį. Keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame miltus, pakepiname, atskiedžiame dilgėlių nuoviru ir supilame į sriubą. Ver..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziška morkų sriuba (Crème de carottes)

Svogūnus nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir 2 minutes pakepinkite svieste. Sudėkite nuplautas, griežinėliais supjaustytas morkas ir maišant kepkite 3 minutes. Tada supilkite sultinį, įdėkite nuluptą supjaustytą salierą. Užvirinkite, uždenkite dangčiu ir 20 minučių virkite ..

Recepto vertinimas: 0

Vengriška obuolių sriuba

Obuolius nulupkite, supjaustykite 1 cm kubeliais, sudėkite į puodą su cukrumi, įpilkite vandens. Virkite, kol obuoliai suminkštės. Tada supilkite vyną, pieną, įdėkite cinamono lazdelę. Miltus suberkite į dubenį, atskiekite grietinėle. Mišinį supilkite į karštą sriubą. Virki..

Recepto vertinimas: 0

Vokiška džiovintų slyvų sriuba

Miežines kruopas supilkite į šaltą vandenį ir pakaitinkite ant stiprios ugnies, paskui valandą virkite ant mažos ignies. Po 20 minučių sudėkite mirkytas slyvas, įberkite žiupsnį druskos, supilkite cukrų. Sviestas dadamas tirkiant sriubą į stalą. ..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21